Goei training voor de clash tegen de apollo

Aangezien de waslepkes uut mazeik en de patatenzakken uit vlijtingen niet tegen een beetje kou kunnen hadden ze maar forfait gegeven. Wij daarentegen lieten ons niet kennen en speelden ondanks het weer toch onder malkander. Weliswaar in de zaal maar toch. 12 man zijn er komen opdagen. 2 van hen wilden liever een kaartwedstrijd houden. Ik noem geen namen maar we hebben ze allebei in de goal gezet. Doelmannen Yves V en Niels mochten de teams kiezen en deden dat goed. De juiste ploegen weet ik niet meer met die lichtgroen hesjes en ik niet zo goed meer zie. Er werd zelfs gewonnen door 1 ploeg maar dat was niet belangrijk. 3 conclusies hebben we kunnen trekken uit deze match. Alain bevestigde wat we al lang wisten, hij is een vuile speler. Regelrechte aanslagen op Tuur die hij ternauwernood overleefde. Rood was op zijn plaats geweest. Ten tweede was het zo koud dat enkele spelers een jas onder hun truitje aanhadden. Ten derde wist Niels niet waarom hij die handschoen aan had. Ik ben er zeker van dat het niet was om de bal buiten het strafschopgebied te pakken. Ge ziet, we zijn er klaar voor. Gelieve wel niet meer om in uw eigen of iemand anders zijn voet te zagen.

Sjotters: Yves V, Niels, David, Johan, John, Jeroen, Alain, Tuur, Krystian, Bart, Tom T, Bjorn Aandachtige toeschouwers: Marc, Christof, Johnny, Marcel, Tony, Brent Scheids: N. Obody

Zaterdag spelen we tegen den apollo om 14u30. We komen om 14 u samen in de Sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt krijgt een joef op zijn moele.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.