Gewonnen ondanks Martens Pils

Ja die Martens Pils daar moeten ze in Zonhoven toch iets aan doen. Ons zo pesten daar kunnen we niet tegen en daarom hebben we gewonnen en ook omdat we gewoon goed waren. Bram, onze nieuwkomer scoorde de 0-1. Meteen zijn eerste en ene buutenuut. Scoren bij je debuut bij de veteranen, het is alleen de groten gegeven. Krystian maakte er op sublieme wijze 0-2 van. Toen moest den arbiter zich weer aanstellen en gaf een penalty, 1-2. Tom J kreeg ook nog onterecht, echt waar, ik heb het zelf gezien, geel. Niels daarentegen kreeg deze keer geen rood, tot zijn eigen ongenoegen want hij had het koud en wou weer van aan het vensterke kijken. Tom J nam wraak voor zijn gele kaart, onterecht echt waar ik heb het zelf gezien, en schoot een vrije schop door wat benen, waaronder die van de keeper en dus 1-3. Ze hadden de reservebal weer heet gemaakt want Yves kon hem weer niet vast houden en dus 2-3. Bart had nog niet gescoord en deed dat dan maar 2-4 eindstand, gewonnen en toch ene Martens gedronken. Die buutenuut vond ik de lekkerste. Goed gedaan.

spelenden: Yves V, Jeroen, Niels, Tom J, Tom T, Alain, Johan, Krystian, Bart, Thomas, Bram bankier: Gert scheids: V. Arkenskop Toeshouwers: 16

Zaterdag spelen we nog eens thuis en dit tegen Maaseik om 15u. Samenkomen doen we om 14u30 in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet er voor zorgen dat de T2 volgende week niet kan komen tegen de apollobiegels.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.