PLOEG VANT STAD

Ja hoor we hebben weer gewonnen tegen de apollo, met 2-0 deze keer en wederom was dit verdiend. Al snel kwamen we 1-0 voor. Een hoekschop van Niels bleef urenlang onderweg en als er nu iemand expert in traagheid is het Tom J. De rest was al terug op de grond en al naar voor gelopen toen Tom J nog de bal kwam binnentikken. Den apollo kwam wat beter in de wedstrijd op de schaatspiste , misschien nog een idee voor de mannen, maar grote kansen kregen ze niet. Tom J kreeg nog de grootste kans maar besloot naast. Kon zich naar eigen zeggen niet goed rechthouden op dit veld, traagheidsbeginsel of hoe heet dat. Dan maar over naar de tweede helft waar wij het heft in handen namen. Een eerste penalty kregen ze. Koud kunstje dacht Krystian en gaf een showke. Panenka, alleen was hij vergeten dat de keeper vastgevroren aan de grond was. Mis, zozeer dat we nu van een Polenka spreken. Niet getreurd, we kregen nog een penalty en weer terecht . Nu Bjorn achter de bal. Had hij de eerste penalty gesjot, hij had ook een Polenka, wat toen nog niet bestond, gedaan of achter zijn steunbeen getrapt. Nu kon hij dat echter niet maken en zoals een brave jongen schoot hij hem maar in de bovenhoek. 2-0. Goed gedaan Bjorn en een echte cola verdiend. Een verdiende zege,tot jolijt van het talrijk opgekomen publiek die toch maar de koude getrotseerd hebben. En nu winterstoppen.

Ze ploeg: Yves V, Yves D, David, Niels, Tom J, Tom T, Bjorn, Johan, John, Krystian, Bart De belangrijke invallers: Thomas, Mike, Jeroen, Tom K Scheids: Kris ( kan wel zonder lijnrechters en cornervlagskes ) Toeschouwers: 53

We liggen nu even stil tot we terug beginnen. De voltallige redact-ie wenst u een zalig nieuwmis en een gelukkig kerstjaar of zoiets. We gaan wel nog wandelen en dit op den vrijdag 30 december. We beginnen er aan vanaf een uur of 17 in de sporthal en beginnen te wandelen vanaf 18 uur. Na de 10 km met enkele tussenstops krijgen wij hot-dog in en van de sporthal. Wie niet kan en de T1 hiervan niet aangetekend op de hoogte brengt mag al drek de eerste thuismatch ene buutenuut geven.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.