Verloren en toch een kampioen erbij

En daar heeft Niels voor gezorgd. Hij is kampioen geworden in het tuimelen, en dat op een grandioze manier. Jammer dat zo een prestatie niet gefilmd wordt. Doch dit terzijde zal Niels ons met plezier zijn Tuimeltrofee laten zien. En natuurlijk ene geven om zijn titel te vieren. We hadden ook nog een match maar die hebben we met 5-0 verloren. We moeten er wel bij zeggen dat onze tegenstander niet alleen iets beter was maar vooral irritanter en onsportiever. Dit en de koude en de lange wandeling naar het plein, 700 m maar voelde als 10 km, bezorden ons een minder aangename namiddag. Dus niet teveel woorden aan de match vuil maken en alle eer aan onze nieuwe kampioen laten.

gespeeld: Yves V, Yves D, David, Tom J, Tom T, Gert, Alain, Mike, Johan, Krystian, Bart in- en omgevallen: Jeroen, Niels toeschouwers: 20 Scheids: K. Lojo

Zaterdag om 15 u tegen Millen op de pleinen van Rosmeer. Om 14 u aan de sporthal bijeensjaren. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet de match fluiten met de commentaar van Willy Millen langs de kant.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.