Patatenveld, hete bal en te laat komen.

Nee we hebben niet gewonnen tegen Red Star, zelfs met 2-1 verloren. Niet geheel terecht moet ik zeggen. Het veld was zoals ze van sommige vrouwen zeggen, sjun van wied maar wied van sjun. Ze hadden beter de boer van het veld ernaast eens gevraagd. Kon die ook eens op een echte akker werken. Bovendien hadden ze de bal in de oven heet gestookt. Hoe kan het anders dat onze keeper pas diep in de tweede helft een bal kon vasthouden. De keeper van dander had waarschijnlijk ovenwanten aan. Dander speelden ook alleen de lange bal en waren ook nog sneller dan ons, sneller in de betekenis van rap. Ze kwamen dan ook 1-0 voor. Voor de rust raakte Alain dan eens de bal goed en zijn assist werd door Krystian binnengelegd 1-1 bij de rust. Toen mocht Johan invallen. Hij die overmand door sterallures meent wat later te moeten komen dan de rest. Al kan dat ook aan het vroege aanvangsuur gelegen hebben. Bijna was de match afgelopen toen Alain nog eens een bal goed raakte en zo een doelpunt van de andere verhinderde. Alleen mag alleen de keeper zijn handen gebruiken en aangezien Alain dat niet is, penalty. 2-1 en wedstrijd verloren. Ondanks die nederlaag en het bijhorend verdriet hebben we ons ’s avonds vermand en er toch nog een prachtige kaartavond van gemaakt, met de gebruikelijke verwarring bij de prijsuitreiking, waar ikzelf geen verstand van heb dus geen commentaar.

Op wedstrijdblad: Yves V., Yves D., David, Jeroen, Niels ,Tom J., Tom T., Alain, Mike, Krystian, Bart Ingevallenen: Gert, Johan Scheids: P Ratchpie Toeschouwers: veel, misschien wel 50.

Zaterdag om 15u match in Koersel. Samentroepen in de sporthal om 14u. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet een week naar de creche in Keerbergen.