Geren bij de revanche op Geren Bij

Ja een klinkende overwinning was het op de velden van het vroegere Berkenbos. Nu heet dat Heusden VV waarschijnlijk omdat dat berkenbos omgezaagd is. We kwamen 0-1 voor door een penaltygoal van Christof. Hoewel de tegenstander meer balbezit had kwamen ze niet tot grote kansen en na een voorzet ala De Bruyne van Tom T tikte Bart, die met een houten kop speelde, naar eigen zeggen, de 0-2 binnen. rusten geblazen en en dat deden we binnen zodat de supporters ook eens konden drinken. Na de pauze viel al snel de 1-2 en werd de wedstrijd grimmiger langs hunne kant. Christof werd getorpedeerd en moest geblesseerd naar de kant. Spoed werd zijn deel. Bart kreeg een elleboog maar de fluiter van dienst zag er niets in. Hun keeper maakte buiten de baklijn hands, ja zelfs met 2 handen, maar in tegenstelling tot het publiek en de eigen lijnrechter vond de fluiter er weer niets aan. Niet met mij dacht Jeroen, en geprikkeld na mijn commentaar van vorige week, die volkomen terecht was, wandelde door , allez hij liep, en legde op onnavolgbare wijze de 1-3 vast. Heel goed gewonnen en jammer van de blessure.

dopstellink: Yves V., Yves D., David, Jeroen, Niels, Tom T., Mike, Johan, Bart, Christof, Thomas Ingevallen en net niet omgevallen: Alain Scheids: S. Cheleotter Toeschouwers: 14

Zaterdag spelen we in Lummen tegen Red Star om 14u30. Samenkomen om 13u30 in de sporthal. Wie niet ken en de T1 niet verwittigt moet op de kaartavond een schuppenaas van kaarttafel nr 4 pikken.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.