Gewonnen ver van de kantien in Termien

Alweer gewonnen en ditmaal met 1-4. We kwamen 0-1 voor via Bart na assist van Jeroen, allez Jeroen miste alleen voor de keeper en zo kwam de bal bij Bart. Hadden we eerder van Bart verwacht. De supporters begonnen al flink dorst te krijgen maar de kantien was te ver en iedereen was ook te lui.Doch dit terzijde want Tom T scoorde de 0-2 op onnavolgbare wijze. Jeroen miste alweer, hij geraakte niet voorbij de doelman wat toch nodig is om te scoren. Gelukkig maakte alweer Tom T de 0-3 op aangeven van Thomas. Uit het niets viel dan de 1-3, maar er was niets kapot door de val. Christof wandelde dan maar met de bal het hele veld over en legde de 1-4 vast. Terug in de kantien hebben we dat dan maar gevierd.

Sjotters: Yves V, Yves D, David, Jeroen, Tom T, Johan, Mike, Gert, Christof, Thomas, Bart Ingevallen: Niels, Tom J Toeschouwers: 9 Scheids: I Dioot

Zaterdag match in Heusden-Zolder tegen Geren Bij om 15u. Kom om 14u naar de sporthal om te verzamelen. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt is en palettenkop. Ik geef geen voorbeschouwing om niet in onze kaarten te laten hijken.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.