Millen bloot met die billen

Krom en stijf Millen, dat moogt ge bijna letterlijk nemen, behalve Millen dan want ze spelen tegenwoordig in Rosmeer. 1-7 gewonnen dat zegt genoeg. En dan hebben we het nog niet gehad over de geweldige misser van Tom J die vanop 3 cm van het doel de bal nog naast kreeg. allez we kwamen 0-1 voor door een doelpunt van diezelfde Tom J en al snel vond Andreas ook bij de veteranen de weg naar het doel. Bart kon niet achterblijven en pikte ook zijn doelpuntje mee zodat hij met een gerust gemoed kon gaan werken. Tom J scoorde dan ook nog 2 X en als je goed kan tellen stond het dus 0-5. Een hattrick van Tom J die verbleekte bij zijn legendarische misser. Andreas dacht er het zijne van, gelukkig niet het mijne, en maakte ook nog een doelpuntje. Johan legde met een prachtig vluchtschot de 0-7 vast. Match gedaan dachten we maar dat was zonder onze doelman Yves gerekend die vond dat hij nog even moest flateren. De zon zei hij maar wij dachten eerder dat de bal te warm was. Gelukkig had de T2 dit niet gezien want die vond de deur vanuit de kantien naar buiten niet. Toch goed gewonnen.

Gepresteerd:Yves V, Jeroen, Niels, Tom J, Gert, Alain, Mike, Johan, Krystian, Bart, Andreas Half gepresteerd: Tom T, Thomas Toeschouwers: 30 Scheids: H. Eelermsjaop

Zaterdag spelen we om 15u in Zonhoven. Om 14 u komen wij derhalve samen in de Sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet persoonlijk bij Sinterklaas een cadeautje voor de veteranen gaan bedelen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.