Gewonnen onder een stralende regen

Tegen De Klok Zolder, naar het schijnt een ploeg uit Zolder, hedden we vooral veel tegenstand van de weergoden. Zelfs ik moest gaan schuilen, hoewel ik door de regen niks gesmolten ben. Doch dit terzijde. We namen de match zeer snel in handen en na een assist van Bjorn, nee en geen rabona, kon Christof de score openen. 1-0 was de logische tussenstand. Bjorn zelf scoorde de 2-0 na voorzet van Krystian. 2-0. Een logisch vervolg zou dan zijn dat Krystian nu ging scoren maar dat gebeurde niet. Geluk dat we hadden. Door de regen kon ik geen bier gaan halen. Gelukkig, echt heel gelukkig was Bert zoals gewoonlijk een karretje te laat en had als straf, door zichzelf opgelegd, een bak bier bij. Oef. In de tweede helft liepen we verder uit en dat via 2 doelpunten van Thomas, die op gepaste wijze zijn toen nog aankomende 30ste verjaardag vierde. Ton geven was zijn deel. En dat we ons daar geamuseerd hebben. De afwezigen waren niet daar of hoe gaat dat spreekwoord. 4-0 gewonnen en dus iedereen tevreden.

De ploech: Yves V, Yves D, David, Tom T, Bjorn, John, Johan, Krystian, Bart, Christof, Jeroen Invalenden: Mike, Thomas kijkers:14 scheids: Kris

Zaterdag spelen we om 15u in Hasselt. Verwacht in sporthal 14u. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet gas in Rusland gaan pikken.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.