Op en langs het plein gewonnen

Na de zware nederlaag van vorig jaar, ik kon toen alleen iets over Den Drossaerd schrijven, moest en zouden we dit jaar iets rechtzetten. En zo geschiedde. Supporters hadden zich niet laten verrassen en hadden bij gebrek aan een kantien zelf bier bij. Goed bezig. We kwamen wel nog 1-0 achter in de match, na een strafschop, na geen fout van Mike, maar Bart maakte na assist van Dander de gelijkmaker. Na de poos, in den tweede tème dus gingen we er vlot over. Tom J buffelde na een mooie assist van Bjorn de 1-2 binnen. Even voor tijd zei Christof tegen Thomas ‘ blief efkes aachter, ich goan goal moake’, en een half minuutje later was het zover. Hij schoot de bal van wiet, alweer mis van wied binnen en 1-3 was de stand. De coach had ook nog goede raad voor Jeroen, blijven eten om uw stevigheid niet te verliezen. Een wandelingske na de match en in Den Drossaerd verpletterden we onze tegenstander nogmaals, met nog grotere cijfers. Wel gedaan.

Opgestelden: Yves V, Yves D, Jeroen, Tom T, Bjorn, Mike, John, Johan, Bart, Christof, Thomas Bankverlaters: Niels, Tom J, Alain Toeschouwers: 12 scheids: L. Ompeboer

Zaterdag spelen we op Termien zoals ze zeggen maar eigenlijk is dat in Termien om 15u. We komen om 14u samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt hollen we zijne kop uit, voor zover dat nog gaat, om kaarsen in te zetten voor halloween.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.