Als de match zondag was hadden we verloren

Aldus sprak Bjorn en waarom zal later blijken. Om te beginnen had John maar ene schoen bij, zo dacht hij want iemand had die onder David zijn mallet verstopt. Allez uiteindelijk konden we beginnen op het erpelenveld van MWW. Goed spelen was niet echt mogelijk maar toch kwamen we op voorsprong met een magistrale lob van Christof. De assist kwam van Bart met zijne kop, had die ook eens gebruikt. Doch MWW, de Genkse chirojeugd, kwam snel langszij en wipte zelfs nog over ons. 2-1 bij de rust dus. Maar goed, de bok was koud, ook al een prestatie van MWW. Na de rust kwam onze coach met wat gouden wissels. Ja toch ene volgens Bjorn want hij mocht invallen en scoorde meteen de gelijkmaker. Hij ging dan ook nog eens de winnende 2-3 maken en kreeg tot wel een uur na de match zijn truike niet meer over zijn nek getrokken. Omdat Bjorn zondag niet zou gekund hebben sprak hij de woorden zoals in de titel. Ja gelukkig was de bok nog lang na de match koud en gewonnen hebben we ook in de derde helft, ook omdat de Chiro activiteit had maar dat hoeft niemand te weten.

Inne ploeg:Niels, Yves D, Jeroen, Tom T, Gert, Alain, John, Krystian, David, Bart, Christof Naar eigen zeggen goed ingevallen: Bjorn Gewoon goed ingevallen: Johan Scheids: L. Eegloper Toeschouwers: 11

Zaterdag match tegen De Klok, die uit Zolder wel te verstaan, om 15u. Wij verwachten u om 14u30 in de Sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt binden we buiten vast tot Thomas zijn ton gedaan is.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.