Ook Megawatt As gaat er aan

Tegen onze vrienden uit As , allez bijna allemaal zijn het vrienden, hebben we weer een zeer goede wedstrijd gespeeld. Vanop het terras van de sporthal, ik moest van Jacky wachten op de bak, zag ik de bal tot twee maal toe vanachter de struiken in doel gaan. Wie gescoord had zag ik niet. Zeker Bart nietwant die zag ik staan en ook Gert, die als verjaardagscadeau aan de match mocht beginnen, niet want die zag ik ook staan. Met de bak aangekomen kreeg ik te horen dat Thomas twee maal gescoord had, waaronder zijn eerste voor de veteranen, en dus kregen we er ene buutenuut. Keerzijde van de medaille was dat Thomas mij met de bak zag komen, een blessure veinsde en zich liet vervangen. Niet getreurd want wij gingen gewoon op ons elan verder en met zijn eigen stom toeren scoorde Bart de 3-0. Tussendoor ook enkele goei reddingen van onze keeper. Dan dacht Christof, nu is het mijnen toer en hij schoot van wiet, sorry ik bedoel wied. 4-0 en match gespeeld en daar kon de 4-1 uit buitenspel volgens de doelpuntenmaker zelf, niets aan veranderen. Opmerkelijk was ook het wederopteren van Niels, die één helft op één helft het beste van zichzelf gaf. Sterk van iedereen.

begonnen: Yves V., David, Niels, Gert, Bjorn, John, Johan, Krystian, Bart, Christof, Thomas stukske gespeeld: Mike, Alain, Yves D. Toeschouwers: niet geteld meer als drie scheids: Kris

Zaterdag sjotten tegen LSK Lanaken om 15u. Om 14u troepenschouw in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet 1000 bollekes vantussen het kunstgras rapen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.