In Lanaken spelen ze 4 helften

Aldus dacht de scheids die daarvoor ook nog de schuld aan onze scheids Kris gaf. Zonder commentaar. Doch dit terzijde, we waren nog niet tegoei begonnen of LSK sneed al door onze gelegenheidsdefensie en het stond 1-0. Niet lang daarna was het al 2-0 en konden wij aan een remcosiaanse achtervolging beginnen. En zo geschiedde, na een assist van Bjorn hoefde Bart de 2-1 maar binnen te tikken en hij deed dat ook nog ook. Na rusten kreeg Jeroen een inval, een hakje waarbij zijn benen net niet in de knoop geraakten, tot bij Tom J die zoals zo dikwijls te lui was om een goal te maken en recht op de keeper knalde. Vlak daarna werd het dan 3-1. Tijd voor Christof, die in de eerste helft al op de lat mikte vanop 43,48m, om nu met een magistrale lob van wiet, ik bedoel wied, te scoren. 3-2 dus. In de 4de helft dacht Tom J, als ik toch te lui ben om een goal te maken, zal ik maar een assist geven en maakte Bart de 3-3. Goed gedaan.

Opstelling: Yves V, Tom J, Niels, Alain, Bjorn, Mike, John, Krystian, Bart, Christoff, Juliano Ingevallen: Johan, Jeroen Scheids: Z. Eurpiet Toeschouwers: 12

Zaterdag spelen we thuis tegen Geren Bij om 15u. Algemene mobilisatie om 14u30 in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet mijn gasfactuur betalen

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.