6-2 gewonnen zeg ik u

Tegen Hulst, een ploeg die nieuw was voor ons en ook nog eens goed was ook, hebben wij een prachtige overwinning behaald. Na een aarzelend begin met heel wat balverlies besloot Christof dat het genoeg was en hij stuurde Bjorn in het straatje waar hij nog nooit geweest was. En dat voor een facteur. Hij twijfelde desalnietemin niet en scoorde met den tup, of met een puntertje, kwestie dat iedereen weet waarover het gaat. Dan dacht Christof, ik ga de lat eens testen en pegelde de bal er zomaar vanop zo een 100m schat ik. De lat hield stand. Hulst niet want daar verscheen Mike plots voor doel en tikte de bal in datzelfde doel. En dat voor een rechtsachter, neem daar maar eens een voorbeeld aan. 2-0 dus en onze honger was nog niet gestild. Na een prachtige aktie van Bjorn tegen de achterlijn, en nee het was geen rabona, kon Bart aan de eerste paal, echt waar scoren. 3-0 zoals ze zeggen. Krystian dacht, ik ga ook een aktie maken tegen de achterlijn, en speelde de bal door de benen van een tegenstander met het betere zoolwerk. En wie dook daar weer op aan de eerste paal, echt waar Bart en hij scoorde de 4-0. Rusten geblazen. Na rust even een moment van verslapping en plots stond het 4-2. Tandje bijsteken of we kloppen u een tandje uit riepen de toeschouwers, en ze luisterden. Bjorn vond dat hij ook, net als Bart een tweede goal moest maken en hij maakte de 5-2. Geen 2 zonder 3 dacht Bart en hij bedoelde daar geen pintjes mee, alhoewel ook, maar ook een goal en hij maakte er 6-2 van en legde zo de eindstand vast. Een mooie zege tegen een leuke en sportieve en ook nog een goede tegenstander. Allen jammer dat Tuur nogal wat geld verloren heeft door 21 te verkopen.

Deelnemers: Yves V, David, Tom T, Bjorn, Mike, John, Johan, Krystian, Bart, Christof, Thomas Scheids: Kris Toeschouwers: 21

Zaterdag om 15u match tegen Megawatt As. U wordt om 14u30 in de sporthal verwacht. Wie niet kan en deT1 niet verwittigt moet in zijn zwembroek de wedstrijd volgen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.