De kantien was toe

We hebben ook met 0-2 gewonnen in Welborg, maar het belangrijkste nieuws was dat tijdens de match de kantien niet open was. Marc, onze T1 heeft bijna niet kunnen roepen van de dorst en onze T2, Jacky die, ja die had ook dorst. Voordeel was wel dat niemand wou wisselen onder den halve. Mike wou dat wel doen maar pas als hij gescoord had. En ja vlak na de pauze kreeg hij een open kans en scoorde zelfs. Hij was wel express een halve meter buitenspel gaan staan, dus zijn wissel ging niet door. Doelpunten waren er naar ik gehoord heb van Krystian en Bjorn en vandaar dat we met 0-2 wonnen. Ik was er niet omdat de kantien toe was en ik moest ook een koerske vlaggen waar de eerste gewonnen heeft en de vijfde net niet in de top drie eindigde. Maar toch goed gewonnen en daarom mochten jullie na de match de frisse kantien in die inmiddels geopend was.

Opstelling: geen idee toeschouwers: 0 in de kantien scheids: V. Andaal

Zaterdag spelen we tegen Hulst, een stad in Nederland, maar ook een gehucht van Tessenderlo en die laatste is onze tegenstander. Verzamelen in de sporthal om 14u30 voor de match van 15u. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt, daar gaan we iets mee doen wat we nog nooit met iemand gedaan hebben.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.