Onder malkander gespeeld

Aangezien Vlijtingen alweer schrik van ons had speelden we maar onder malkander. Ondergetekende, dat betekent de schrijver van dit artikel, trad ook aan en stond in de goal, wat geen onverdeeld succes was. Nen hoop goalen binnen en een langs alle kanten blauw onderbeen was mijn deel. Doch dit terzijde hebben we via Mike de winning goal gemaakt. We zullen er niet bij vertellen wat hij daarvoor allemaal gemist heeft. Wij hadden trouwens oranje hesjes aan waardoor wij voor het eerst in onze carriere blij waren bij het oranjelegioen te horen. Voor de rest denk ik heeft zowat iedereen een doelpunt gemaakt behalve ondergetekende, weet ge nog, de schrijver van dit stuk. En zo hebben we dan allemaal een beetje gewonnen.

opdeplein: Tuur, Johnny, Tom J, Bart, Christof, Alain, Jeroen, David, Mike, Tony Toeschouwers: Ren├ęke, Elza en een stuk of 5 luierikken

Zaterdag om 14u tegen Lanaken. Om 13u30 daarom in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt mag ’s avonds het zwembad van Christof proberen vol te pissen zonder slaag te krijgen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.