Gewonnen voor Elza

We begonnen met een indrukwekkende minuut stilte voor ons ma, die veel te vroeg van ons heen ging. Patrick Vliegen verving vakantieganger Yves V in doel en deed dit goed. Hij kwam zelfs uit zijn doel om een bal te stoppen. Ik wist niet dat dit mocht. Na wat kansjes heen en weer dacht Christof, het is genoeg geweest, en hij plaatste de bal vanop een mooie afstand in doel, 1-0 dus. Bart maakte na een flatertje van de bezoekende doelman, ah ja het was tegen Lanaken, de 2-0. Ondertussen ging Tuur nog even in de clinch met de bezoekers maar jammer voor het spektakel was er geen bloed mee gemoeid. Vlak na rust scoorde Lanaken de 2-1. Tijd voor Tom J om zijn kunsten te laten zien. Met zijn stom toeren stampte hij zijn slipper kwijt. Amateur noemen ze dat. Tijd voor nog een goalke dacht Christof en hij scoorde de 3-1. Gelukkig want het werd nog 3-2, maar Bart wou ook nog een goalke en maakte de 4-2. David dacht ook nog te scoren maar zijn vrije kopkans kwam aan de zijlijn terecht. Op tijd krijten zou ik zo zeggen. Iedereen gewonnen behalve Alain en John die 2-2 gespeeld hebben. De Zutendaal Bastard zal dan wel niet meer langs de kant staan maar houd ons wel nog van boven in de gaten. Blijven ons best doen is dus de boodschap.

Pleinbezetters: Patrick, David, Jeroen, Tom T, Gert, Bjorn, Mike,Johan, Krystian, Bart, Christof ingekomen: Alain, John, Tom K Toeschouwers: 1 te weinig Scheids: Kris

Zaterdag spelen we om 15u tegen Welborg in Borgloon. Om 14u in de sporthal om samen te komen. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet de overschot van Jeroen zijn bbq de volgende thuiswedstrijd op eten.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.