Amigos, idiotos ja

We hebben de match niet kunnen winnen tegen de jonge wilde mannen van de Amigos. We waren voetballend de betere ploeg en kregen de beste kansen in de eerste helft. Tegen de gang van het spel in kwamen we 0-2 achter. Na de rust waren we efficienter en scoorde Christof , die weet ik nu mijn geheugen is teruggekeerd vorige week ook scoorde, de aansluitingstreffer. Na een overtreding van onze ploeg, bestraft door de scheids, meenden de Amigos dat ze op alles wat bewoog moesten stampen. Levensgevaarlijk want die van ons hebben geen schoolvakantie maar moeten op die ellendige maandag gaan werken. Sommigen van ons vonden het welletjes geweest en er zat niets anders op dan de match vroegtijdig af te fluiten. Spijtig want er zat meer in voor ons.

Opstelling: Yves V., David, Jeroen, Tom K., Tom J. (echt waar), Tom T., Bjorn, Krystian, Bart, Christof, Brecht Kijklustigen:16 Scheids: Kris

Zaterdag match om 15u in Vlijtingen. Om 14u samenkomst in de Sporthal. Wie niet kan en niet verwittigt aan de T1 moet ons van drank voorzien op Jeroen zijn bbq.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.