De voorzitter gaat ook eens mee op verplaatsing

En daarom of misschien ook daarom niet verloren we met 5-3 tegen de beloften of niet de beloften van Caetsbeek. Aangezien mijn pen kapot was en mijn geheugen ook weet ik niet meer alles van de match. Alleen dat Tuur zich omgekleed heeft maar niet is ingevallen. Hij heeft zich wel gedoucht, de profiteur. En ook weet ik nog dat de bbq van Jeroen er na 25 jaar aankomt. De match dan, het jonge geweld van dander kwam na een mistasten van de verdediging, het veld zeiden zij, op een 1-0 voorsprong. Na een snelle uitbraak kwam er de 2-0. Dan dacht Bjorn, ik doe een rabona, maar hij viel over zijn eigen voeten. De scheids gaf prompt een penalty die Bjorn zelf omzette. 2-1 bij de rust en alles was nog mogelijk. Vlak na rust een domper op onze vreugde want via een afstandsschot werd het 3-1. Toen ging mijn pen en geheugen kapot. Via bevoorrechte getuigen hoorde ik dat het nog spannend werd. Bij een 4-3 stand gooiden wij al onze troeven, behalve Tuur in de strijd maar op counter besliste Caetsbeek de match, 5-3. Naar eigen zeggen had Bart nog gescoord maar wie dan nog gescoord had kon of wilde hij niet zeggen.

Opgestelden: Yves V, Mike, Alain, Johan,Tom T, John, Bjorn, Christof, Jeroen, Bart, Tom K Ongestelden: Tuur Toeschouwers: 18 man en 2 honden Scheids: B. Laaskaak

Zaterdag een hete match tegen de Amigos om 15u. Wij treffen ons in de te bereiken sporthal om 14u30. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet Johan zijne openingsdans verstoren.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.