Gewonnen in de hitte

In Genk tegen MWW speelden we in een loden hitte. De plaatselijke barman slaagde er desalnietemin om het bier nog warmer te laten zijn dan de temperatuur. Robin, die aan de match mocht beginnen omdat zijn pa T1 is, scoorde de 0-1 en mocht prompt ene buutenuut geven. Geld genoeg dacht hij en hij scoorde ook de 0-2 en we dronken nog ene warme bok. Bjorn scoorde de 0-3 op penalty en Bart moest zich bukken om de 0-4 binnen te koppen. Bart tikte, terwijl de bok warm bleef, de 0-5 binnen na assist van Robin. Toen viel Niels, nog niet bekomen van een headbangfeestje, in en daar scoorde MWW een doelpunt. Bijna hed Niels als enige met 1-0 verloren maar Bart vond dat niet kunnen en scoorde de 1-6, een hattrick dus volgende keer ene buutenuut. Ge had Niels maar moeten laten verliezen.Tevreden over de match maar niet over de bok.

Ploeg: Yves V, David, Jeroen, Tom T, Gert, Johan, Krystian, Bart , Christof, Kurt, Robin ingevallen: Bjorn en Niels Toeschouwers: 15 dorstigen Scheids: P. Ratchpie

Geen match zaterdag omdat wij nl op weekend zijn. Verzamelen om 6u30 in de morgen aan de lichttorenparking. Wie te laat is moet garçon spelen op de bus en dat is geen gemakkelijke taak, daar zal ik zelf mee voor zorgen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.