In de mood de Mood in

In en tegen Meeuwen waar wij doorgaans veel en snel voorkomen en waar wij al even snel veel tegengoals krijgen hebben wij uiteindelijk met 3-4 gewonnen. Zelf was ik er niet wegens weekendverplichtingen, en niet omdat ik een kwaai vrouw heb zoals sommigen. Gelukkig had ik een undercoverjournalist ter plaatse, Tom J die om begrijpelijke redenen niet met zijn achternaam genoemd wil worden. Volgens hem scoorde Alain de 0-1 via een lucky bal, maar die tellen ook zeker. Krystian zorgde voor de 0-2 en Bart scoorde de 0-3 nadat hij weer eens de bal niet wilde afgeven, allez dat zeg ik niet he. Zoals de traditie het voorschrijft kwam Meeuwen terug tot 3-3 maar in tegenstelling tot anders trokken we deze keer aan het langste eind en scoorde Alain vaar het schijnt vanuit buitenspel de 3-4. En aan de foto’s gezien was het good in de Mood.

Opstelling: Tom J te lui om die door te geven Scheids: B. Laaskaak

Volgende zaterdag spelen we in en tegen Genk om 14u30. Wij verzamelen om 13u30 in de Sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet zorgen dat wij het niet te warm krijgen zaterdag.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.