Ongezien

Op de heppening van Millen hebben we tegen Red Star Laren naar verluid met 1-3 gewonnen. Ik was er niet bij maar die van Red Star Laren kennende is dit toch een zeer goede prestatie. Er zijn er dus drie die gescoord hebben of ene 3 ef ene 2 en nen andere 1 of er zaten eigendoelpunten tussen. Alles is mogelijk als ge het niet weet en men u niks doorgestuurd heeft. We hebben ook een tegendoelpunt gehad, waarschijnlijk door een fout van een of andere rechtsachter maar misshien ook niet. Blijft het feit dat we alweder gewonnen hebben en dat daarom Domino opgetreden heeft. Het kan goed geweest zijn maar ook dat weet ik niet.

Opstelling: Zij die aan de match begonnen zijn Ingevallen: Zij die op de bank begonnen zijn Scheids: W. Aardeloos

Zaterdag spelen we om 16u tegen Welborg. Om 15u30 komen wij om die reden samen in de sporthal. Daarna is er nog een Feest van de vurige hoop Bier voorzien. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet de vervallen heineken van Mike opdrinken.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.