T1 volgt raad van supporter niet op

In het zonovergoten Heusden toch 1 minpuntje. Een garcon zoeken duurde een eeuwigheid en dan kregen we nog Jupiler ook. De kapot gesneden frikandellen achteraf waren ook onder het motto ” het moet niet goed zijn als het maar veel is”. Geen culinair hoogstandje dus onder de toren, geen toren gezien trouwens maar dat kan ook aan mij liggen. De match dan want die was er ook. Het was trouwens een zeer goede match met twee sterke ploegen. We gaan die ouw dikkerdjes eens lekker inmaken dachten die van Heusden, maar wij wisten wel beter. Die ouw dikkerdjes passen niet in de inmaakbokalen. We kwamen wel 1-0 achter maar na een prachtig uitgesponnen aanval maakte Kurt er 1-1 van en dus alweer ene buutenuut. Trouwens nog een rechtzetting, het was Kurt en niet Tom die zich vorige week in het penaltygebied had laten vallen. We kwamen dan ook nog eens 2-1 achter tot goeie ouwe Alain voor 1 keer niet lui was en zich voorbij 2 ( twee!! ) wurmde en beheerst de 2-2 binnenschoof. Na de gebruikelijke wissels tijdens de rust, waarbij de T1 de goede raad van een supporter niet opvolgde, kregen we nog de beste kansen onder andere via Christof maar tot scoren kwamen we niet meer. Toch een goed resultaat tegen een hele sterke tegenstander.

Opdeplein: Yves V.,David, Jeroen, Niels, Tom K, Gert, Alain, Bjorn,Johan, Christof, Kurt Ingekomen: John, Bart, Krystian Goalen: Kurt en Alain Toeschouwers: 28 Scheidsrechter: B. Laaskaak

Zaterdag spelen we in strontdorp Millen tegen Red Star Laren. De match is om 19u. Samenkomen in de sporthal om 17.45u. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet samen met Mike voor de Hollanders supporteren.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.