Tennisscore

Dit zal wel alles te maken hebben met het feit dat we aan de tennis speelden en Zutendaals tennishoop Jan ons zeer goed bediende, beste man langs het plein Jan. We kwamen 1-0 voor na een corner van Bjorn binnengetrapt door Christof. Dan maakten die van Welborg hens, penalty dus. Bjorn zette die feilloos en op een normale manier om. Bart scoorde de 3-0 op aangeven van Christof. Dan plots stond het 3-2 nadat het natuurlijk eerst 3-1 geworden was. We hadden dit nodig opperde iemand en net toen Mike aan zijn 10de cola begon maakte Christof de 4-2. Alain scoode nog de 5-2 en Bart de 6-2. Set binnen dus en we vierden daarna nog Gert die zijn 500 ste match speelde. Hij had de ceremonie wel niet goed geoefend want hij kreeg zijn halve liter niet op. Gelukkig zijn er altijd vrijwilligers om te helpen.

peloeg;Yves V,David, Kurt, Tom K, Tom T, Gert, Bjorn, John, Johan,Christof, Bart ingevallen: Yves D, Krystian, Alain stuurlui aan wal: 23 Scheids: Kris

Zaterdag spelen we om 15u in Meeuwen. Samenkomst in de Sporthal om 13u45. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet de finish van de natuurloop verstoppen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.