Gewonnen op een bloemetjesveld

Tegen Lanaken en niet tegen Welborg, schrik waarschijnlijk, hebben we nog maar eens gewonnen en dit met 6-2. We kwamen 1-0 voor door een owngoal na een voorzet van Tom T. Onmiddelijk daarna ontsnapten we aan de 1-1 nadat een Lanakenaar voor een leeg goal tegen de paal stampte, stoem kaalf zouden we zeggen. De 2-0 maakte Bart alweer na een assist ven Tom T. Dennis maakte dan de 3-0 en wij hoopten op ene buutenuut maar dat was buiten de VAR gerekend, die het doelpunt afkeurde. Vlak na rust kwam Lanaken terug tot 2-1. De ingevallen Alain schilderde dan de 3-1 tegen de netten. Bjorn bleef de missers maar opstapelen en dan dacht Yves V. de tegenstander te moeten helpen en tikte de bal in een lege goal, in zijn eigen goal welteverstaan. Een foeigoal noemen wij dat. Alain zette dan maar orde op zaken en zette met de 4-2 zijn wedstrijd in de verf. Johan scoorde dan de 5-2 en dat was althans volgens Elien veel te lang geleden. Uiteindelijk lukte zelfs Bjorn nog een treffer en daarom wonnen wij met 6-2.

Opstelling: Yves V, Yves D, David, Niels, Tom T, Bjorn, Mike, Johan, Bart, Christof, Dennis Ingevallen: John, Alain Toeschouwers:23 Scheids : Kris Doelpunten: Eigentor, Bart, Alain ( 2X ), Johan, Bjorn, Yves V (og)

Zaterdag om 15u tegen en ook in Maaseik. Om 14u in de sporthal samenkomen. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet streaken op het kampioenenbal van Wiemesmeer.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.