Gewonnen

Op een maaseiks patattenveld hebben we verdiend gewonnen met 0-1. Die van Maaseik waren misschien meer aan de bal maar creëerden nauwelijlks kansen. Wij wel maar zowat iedereen verkwanselde die. En maar op het veld steken en missschien klopt dat wel, want het was tenslotte Alain die scoorde. Al taffelde hij bijna een ganse helft eer hij de bal binnenlegde. Voorts kreeg Bjorn nog een gele kaart omdat hij de scheidsrechter even verbeterde. Als dat niet meer mag. Ook Tom J is bijna terug int vorm maar moet zijne kop nog wat afstellen. Niels vond het geen wedstrijd voor elke week, wegens te veel lopen. En toch gewonnen, dus goed gedaan.

Opstelling: Yves V, YvesD, David, Jeroen, Niels, Alain, Bjorn, Mike, Johan, Krystian, Christof Ingevallen: Tom K, Tom J Scheids: P. Allettenkop Toeschouwers:9 Doelpunt: Alain

Zaterdag geen wedstrijdtegen het grote Opgrimbie van Steve wegens schrik, dus spelen we onder elkaar. Om 14u algemene vergadering in de sporthal. Wie niet kan moet onze voorzitter verwittigen anders plakken wij uwe kop vast aan de boxen tijdens Rock Zutendaal.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.