De poort naar de hel was erg smal

Een hel was het voor iedereen met een 6-1 nederlaag. Kreeg ik ook nog van de plaatselijke dremel naar mijn oren: Gggii hhebt uw wwwebsite nniet op tijd aangepast. Ok ene buutenuut was mijn deel. De bok kostte 1,50 € en ge kont kiezen tussen Cristal en een of ander walenbier. Dit was dan ook het enige positief dat over ons bezoek aan Helchteren te vertellen valt. Wat er dan verkeerd liep hebben de aanwezigen wel gezien. Ik ga dat hier niet uit de doeken doen, ge hadt maar moeten komen kijken. Trouwens, als ge gekwetst zijt moogt ge ook komen kijken en verven kunt ge ook ’s nachts. Het vermelden waar is ook het doelpunt van Bart. Vanop een respectabele afstand stampte hij de bal mooi in de winkelhaak, waarschijnlijkomdat het te wied was om naar de goal te lopen. Zware nederlaag en dus volgende keer beter.

Aanwezig op plein: Yves V, Yves D, Jeroen, Niels, Tom T, Gert, Bjorn, Mike, Johan, Krystian, Bart. Kwam letterlijk ingevallen: Tuur ipv Gert Scheids: P. Ratchpie Toeschouwers: 16 Doelpunt: Bart

Zaterdag tegen Welborg om 15u. Omwille van de ploegfoto komen wij om 14u samen in de sporthal. Zo kunnen we sommigen nog bijwerken.Na de wedstrijd is er ook nog een paaswandeling om 18u aan de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt krijgt een rauw paasei tegen de kop gesmeten.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.