Goei stokskes Christof

Maar eerst match tegen Kinrooi. John maakte al snel de 1-0. Ik had het wel niet goed gezienomdat de scheids tegen ieders verwachting in op tijd begonnen was. Kinrooi kopte de 1-1 tegen de touwen. Volgens David kon dit alleen maar gebeuren omdat hij niet op het veld stond. Hij en alleen hij kan blijkbaar koppen. Dan de kans van de match voor Tom T. Hij miste onwaarschijlijk. Verklaring van de zoon: papa is nog schever dan mij. Uit schaamte heeft de zoon dan maar ene buutenuut gegeven na de match. Tom T maakte wel de 2-1 en Christof wandelde met de bal door het centrum naar de 3-1. Krystian opende dan op Alain die voor ene keer eens een goeie voorzet gaf en Bart zelfs met het hoofd liet scoren, 4-1 voor die wat niet kunnen volgen. Kinrooi kwam opzetten en Streip maakte de 4-2. Christof nam alle twijfels weg met de 5-2, met dank aan Bart die van de bal bleef. Alweer gewonnen dus met alweer goed voetbal. En Jeroen neem eens een voorbeeld aan Christof, op maar vooral naast het plein.

Opstellink: Yves V, Yves D, Jeroen, Tom T, Gert, Bjorn, Alain, John, Krystian, Bart, Christof Wissel: Alain (snel moe) door Johan. Scheids: Kris Toeschouwers: 18 Doelpunten: John, Tom T, Christof, Bart, Christof

Zaterdag match tegen Termien. Kom om 14u30 naar de sporthal zodat we om 15u kunnen sjotten. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet Jeroen helpen de BBQ te organiseren.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.