Nipte doch verdiende zege

Tegen de schutters uit Zonhoven boekten we een nipte overwinning. We waren dan al ook vroeg op pad om puin te ruimen zoals iemand het verwoordde. Moe maar voldaan begonnen we aan de match en reeds in min 6 stopte Alain bijna een bal. Even later kwamen we dan ook nog 0-1 achter, niet tegen de gang van het spel in maar tegen de wind in. Tom J verkwanselde een grote kans en mikte ook nog eens op de paal. De schutters maakten hun naam waar en stampten de 0-2 binnen. Rusten geblazen en met de wind mee liep het veel vlotter. Tom scoorde de 1-2 en de 2-2. Allez niet ene Tom maar wel Tom J en Tom T deden dit. Jullie dachten toch niet dat ene Tom 2 doelpunten zou maken. Doch dit geheel terzijde, Krystian maakte er nog 3-2 van en daarom hadden we gewonnen.

Ploeg: Yves V, Yves D, Jeroen, Niels, Tom J, Tom T, Alain, Bjorn, Krystian, John, Christof. Ingevallen: Johan en Gert. Scheids: Kris. Doelpunten: 1-2 Tom J,2-2 Tom T, 3-2 Krystian. Toeschouwers: 23

Zaterdag om 14 u 30 in thuis en tegen Klok Zolder Kinrooi. Verzamelen om 13u30 14.00u inne Sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt steek ik een stokske van Christof waar de zon niet schijnt.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.