Gewonnen volgens de kal aan den toog

Fenomenaal, geweldig, uitmuntend, de commentaren konden niet lovend genoeg zaterdag aan de toog. Kal van de mensen dacht ik maar we hebben toch gewonnen met 4-1 en dat tegen Termien. We kwamen wel nog 0-1 achter, volgens Niels omdat hij op de bank zat, flater van de T1 zei hij. Volgens de rest stonden we achter omdat Kris op tijd begonnen was en wij dat niet gewend zijn. Gelukkig maakte Bart er 1-1 van, naar eigen zeggen met een fenomenale omhaal. Gert scoorde de 2-1 vanop wel 50m volgens zichzelf. Krystian scoorde 3-1 achter het steunbeen waar Bjorn op jaloers was volgens zijn herinnering. Bjorn maakte dan de 4-1 met een rechtstreeks binnengedraaide hoekschop. Zo dacht hij toch na een nachtje slapen. Moest ik ook nog vermelden dat Bart tegen zijn gewoonte in 2 assists gegeven had. Man wat heb ik toch een match gemist. Volgende keer beter komen kijken. Goed gewonnen.

Opstelling: keeper in de goal, wat verdedigers, koppel middenvelders en get spitsen. Met dank aan de hulp van Malik. Scheids: Kris Toeschouwers: ene te min

Zaterdag stampes tegen Helchteren om 15u. Troepenschouw om 14u in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet 6 kinder surprise eitjes eten.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.