Geslaagde generale

Tegen de tuinwijkers van Zonhoven speelden we een goede generale repetitie voor de match tegen den apollo. Zelfs luie Alain speelde een volledige match. Bart opende al snel de score waardoor wij 1-0 voorkwamen. Kristiaan scoorde de 2-0 na een prachtige assist van Mike, met een gekwetste knie of zoiets. Tom T, de enige Tom op het plein waardoor die T eigenlijk niet nodig was. Maar ja tis dan maar voor zij die het niet nodig vonden om aanwezig te zijn. Kristiaan dacht ik ga ook nog eens scoren en deed dit zelfs 2X waardoor het plots 5-0, 5-1 of 5-2 stond. Ik weet dat niet meer want niet opgeschreven in mijn boekske en al helemaal vergeten. Feit is dat we met 6-2 wonnen. Tuur scoorde nog op strafschop met een echte Panenka, na een reuzeschwalbe van Tom, geen T nodig en ge weet waarom. Schwalbe betekent zwaluw in het Duits maar Tom viel meer als een dooi mus, maar dit geheel terzijde.

Zaterdag om 14u30 tegen den apollo om 14u30. Samenkomst om 14u inne Sporthal,ONS clublokaal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet de schoenen van de apollo gaan poetsen en dit op zondagmorgen 9u behalve die van Noël Stulens want die is naar verluidt altijd te laat.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.