Derby nipt verloren

Den apollo heeft tegen ons gewonnen met 2-1. Het gebruikte daarvoor alle ongeoorloofdde middelen. Het vervroegde het aanvangsuur zodat wij nog niet helemaal wakker waren en vaardigde 2 lijnrechters af omdat ze onze scheids niet vertrouwden. Zo kunnen wij het ook. Raf van den apollo opende dan wel de score, maar werd later in de match vakkundig gepoort, panna gelegd en door de benen gespeeld door Alain. Door Alain nota bene, hoe erg kunt ge afgaan. Na een overduidelijke strafschopfout, scoorde Niels de oververdiende gelijkmaker. Scoren zaterdag betkende ook door de benen gespeeld worden. Dus dit viel Niels ook te beurt, allen niet door Alain dus dat viel nog wel mee. Jammer genoeg viel op het einde van de wedstrijd nog de 1-2, en zo komt het dat we verloren van die snotjung. We zullen ook een rekening doorsturen aan den apollo voor de schade aan ons veld. Het afsteken van vuurwerk door hun hooligans heeft dat nl. fel beschadigd. Ondanks de nederlaag blijven wij de ploeg vant stad gewoon omdat wij dat verdienen.

Vanwege kerst- en nieuwjaar op zaterdag, wie verzint dat, hebben we 2 weken geen match. Wie nood heeft aan extra training dient zich tot de T1 te wenden. Op 8 januari herbeginnen we om 15u in Meeuwen. Om 14u inne Sporthal dan. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt mag de eerste van het nieuwe jaar geven. Maar dat zijn zorgen voor volgend jaar. Prettige feestdagen en haad oech gewronge.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.