Pot dreddelvoetbal gewonnen

Neen het was niet tegen Hasselt, daar waren vier russen komen opdagen. Dan maar in het geheim een match tegen de U21 van Heusden regelen en vooral niks laten weten. Goed gedaan Alain, die ook nog eens lui is. Op een nat en quasi onbespeelbaar veld gingen we toch aan de slag. We kwamen o-1 achter omdat de bal in de modder bleef steken. Al gauw maakte Kristiaan de 1-1 en Mike de 2-2, nadat we uiteraard 1-2 achter waren gekomen. Tom T. pegelde de 3-2 binnen en Kristiaan maakte de 4-4. Kan u nog volgen? Die ander maakten tussendoor ook doelpunten maar ik ken die lui, andere lui dan Alain, niet. David scoorde met de kop, heeft hij die ook nog eens nuttig gebruikt, de 5-5. Tussendoor pakte John uit met een spectaculaire sliding. Was nog leuker geweest als er een bal in de buurt was, maar voor de eerste keer was John sneller dan de bal. Na nog doelpunten van Yves en Mike was de 7-5 eindstand een feit en konden we de kantien in. Had ik al verteld dat Alain lui is, hij wilde niet opkomen?

Zaterdag spelen we waarschijnlijk tegen Tuinwijk Zonhoven. Om 14u30 samenkomst in de sporhal om om 15u te voetballen. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet een punt zuigen aan een schuppesteel.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.