Winnen doen we alleen zonder penalty

En daarom hielden we het op 3-3 tegen Klok Zolder. Waarom ze Klok heten weet ik niet en dat interesseert mij eigenlijk ook niet. Feit is dat we heel veel vollek in hun kleedkamer zagen gaan, maar toch hadden ze maar 3 reserven. Ik denk Carlo dat ge toch eens in de kleedkamer moet gaan kijken, want volgens mij zitten daar nog een stuk of 10 Klokse Zoldenaren. De wedstrijd dan, bij de eerste de beste tegenaanval vloerden de bezoekers onze gelegenheidsdoelman Niels. 0-1 dus. Dan scoorde onze alomtegenwoordige Mike de verdiende 1-1, want laten we wel zijn, en dat we wel zijn, we waren de betere ploeg. Toch tegen het spelbeeld in werd het 1-2. Een helder moment van den arbiter dan die ons een terechte penalty gaf. 2-2 Christiaan en weg overwinning want we winnen alleen zonder penalty. Iemand dacht dat het koekoeksklok Zolder was want de 2-3 was in geschenkverpakking. Kwestie van zeker op tijd te zijn voor sinterklaas. En dan het nieuws van de match, in de slotfase raakte Bart zijn eerste fatsoenlijke bal en werd het nog 3-3. Niet gewonnen dus maar dat is de schuld van den arbiter die ons een penalty gaf. Toch goed gedaan.

Zaterdag spelen we om 15u in en ook tegen Koersel. We komen om 14u samen in de Sporthal. Wie niet kan en den T1 niet verwittigt mag op Meeuwen kermis gaan proberen geen corona op te lopen. Overnachten kan bij Jeroen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.