Bert gaat mee op verplaatsing en we halen onmiddellijk resultaat!

OC 76 in Helchteren ontving ons afgelopen zaterdag. Het werd een stevige match waarin wij in de eerste helft zeker de betere kansen hadden. Alleen werden die mooie kansen telkens niet afgewerkt. Totdat de keeper van OC 76 in de fout ging en Bart hiervan kon profiteren. 0-1, een verdiende voorsprong. Maar helaas konden we die voorsprong niet houden tot aan de rust. Een mooie aanval van OC werd ook mooi afgerond vlak voor rust. 1-1 aan den halve. De tweede helft kregen we het moeilijker en hadden de mannen van Helchteren overwicht. Al kregen wij nog voldoende kansen om de winnenende te maken. Maar uiteindelijk is 1-1 misschien wel de juiste uitslag.

Zaterdag spelen we om 15.00 uur thuis tegen de klok Zolder. Verzamelen om 14.30u ane Sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet Tony ene bok trakteren.