Bert mag zelfs de tombola niet meer brengen

Voetballen moesten we tegen de buren uit Lanaken en we begonnen zeer goed en kwamen via Andreas en Tom J met een banaanschot 2-0 voor. Tom viel dan gekwetst uit en volgde de match verder vanuit de kantien. Bij de rust stond het 2-1 en Niels bleef dan maar aan de kant wetende dat hij 2-1 gewonnen had. De tweede helft begon ook goed. Via een mooie aanval scoorde Bart knap de 3-1. Ondergetekende ging dan maar een bak halen om de overwinning te vieren, maar toen hij terugkwam stond het plots 3-4. Dander maakten ook nog 3-5 en zo verloren we alweer.

Zaterdag hebben we match in Helchteren om 15u. Verzamelen om 14.00u ane Sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet een everzwijn vangen en daarvan stoofvlees voor ons maken.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.