Millen, boe ze de veteranen villen!

Het was weer veel te gezellig in Millen afgelopen zaterdag! Een heerlijke pot voetbal, Bartje die aan zijn 300ste match zat en veel pintjes en borrelkes na de match! De ideale cocktail voor een gezellige zaterdag! En die pot voetbal werd dan ook nog eens met ruime cijfers door ons gewonnen. Al boden de veteranen van Millen zeker goed weerwerk. Maar het was Tuur (broer van …) die de score opende voor ons met een perfecte kopbal op een perfecte voorzet van Niels. Even later wist Steven nog eens te scoren en bracht ons 0-2 voor. De mannen van Millen konden voor de rust nog de aansluitingstreffer maken. Tijden den halve kreeg Bart zijn halve liter voor zijn 300ste match! Sterk bezig Bart! Jeroen maakte in de tweed helft zijn eerste van dit jaar en ook ineens zijn eerste van vorig jaar. En Bart zijne halve liter deed duidelijk zijn werk, want met een nog betere kopbal als die van de tuur legde hij de 1-4 eindstand vast! Dikke match mannen! En een dikke merci aan de veteranen van Millen voor de weeral fantastische ontvangst!

Vandaag spelen we om 15u00 in Lummen tegen Red Star Laren. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.