Jammer genoeg verloren

Aldus heb ik gehoord,

afgelopen zaterdag waren we te gast in Lummen bij de mannen van Laren. In de eerste helft hadden we het moeilijk tegen hun en we stonden, redelijk terecht, 2-0 in het krijt aan de halve.

In de tweede helft kwamen we, ondanks het feit dat de technische staf en de supporters het niet nodig vonden om uit de kantine te komen, beter in de match en Bartje wist de aansluitingstreffer te maken. Jammer genoeg kwamen we direct erna 3-1 achter. Match gedaan zou men dan denken maar dat was buiten Tuur gerekend en hij wist de 3-2 te maken. We kregen nog enkele kansen via onze nieuwe controleur Christiaan maar de doelman wist de afstandsschoten te pareren. Eindstand 3-2.

Zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Hasselt. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.