Pijnlijke derbynederlaag!

We sloten 2019 af met een pijnlijke derbynederlaag. Vorig jaar wonnen wij de derby op het einde van het jaar nog overtuigend met 5-1 van de Apolloboys, maar deze keer waren de rollen omgekeerd. De eerste helft voetbalden we nog vrij aardig mee en hadden we met momenten het betere voetbal, maar dat leverde weinig op. De Apollo kwam 0-1 voor, wij maakte de 1-1 (Tom T.), maar voor den halve hadden de Apolloboys er alweer 1-2 van gemaakt. De tweede helft was eerder dramatisch te noemen van onze kant. Niets lukte en de mannen van den Apollo zaten hevig en goed op. Ze lieten ons niet meer in ons spel komen. Het resultaat was dat na de 1-3 de kopjes helemaal gingen hangen en de 1-4 en 1-5 snel volgden. Een pijnlijke nederlaag voor ons en een dik verdiende overwinning voor de Apolloboys! Proficiat mannen!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Millen. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.