Gewonnen en gelijk!

Het verlengde weekend was een druk voetbalweekend. Op vrijdagavond hebben we op de internationale happening van de veteranen van Millen gespeeld. Tegenstander van dienst waren een deel botties onder de naam St. Lutgarde Tongeren. We begonnen stevig aan de match en namen onmiddellijk het heft in handen. Tom J.(2x) en Bart wisten dit overwicht in de eerste helft te verzilveren. We moesten ook wel een tegengoal slikken. Maar met een 1-3 ruststand leek er niks aan de hand. De tweede helft verliep echter iets anders dan verwacht. Onze verdediging zat blijkbaar al met het hoofd bij het feestje wat we achteraf in de tent zouden bouwen. Ineens deelden we cadeaus uit en kwamen de mannen van Tongeren zelfs terug tot 4-4. Gelukkig konden we de match nog in ons voordeel beslechten en maakte Tom J. de beslissende 4-5! Onze 4de goal werd gemaakt door El Turo. Onnodig spannend gemaakt, maar toch verdiend gewonnen! Dus alle reden voor een dik feestje in de tent!

Op zaterdag was het de beurt aan het tornooi van Nieuwe Kempen. Maar daar was de webmaister niet bij, dus heb ik gehoord…

We speelden afgelopen zaterdag op het tornooi van Nieuwe Kempen tegen Napoli Beringen. Het was de 2de match van het weekend en dat was eraan te merken in het begin. We gingen niet goed van start en stonden vrij snel 0-2 in het krijt. Voor de rust konden we wel nog de aansluitingstreffer scoren via Tom J. In de tweede helft ging het gelijk op en konden we de gelijkmaker scoren dankzij een doelpunt van Bartje. Even voor het einde begon 1 van de tegenstanders de felle uit te hangen en werd de match dan maar afgefloten. Eindstand 2-2.

Komende zaterdag spelen we om 14u30 op in en tegen MWW Genk. We komen samen om 13u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.