Nieuwe tegenstander net te sterk voor ons.

Aldus heb ik gehoord…

Normaal was het in en tegen ST 2000 afgelopen zaterdag, maar die mannen hadden een bruiloft en konden dus niet voetballen. Na wat zoekwerk vond Alain met Red Star Laren een nieuwe tegenstander waar we nog nooit tegen gespeeld hebben. Het bleek een jonge en goei ploeg te zijn. Toch kwamen we in de eerste helft via Tom J. 0-1 voor. Tijdens de tweede helft wisten de mannen van Laren hunne achterstand om te zetten naar een 2-1 overwinning. De geruchten doen de ronde dat het eigenlijk 2 lucky goals waren. Maar de eerlijkheid gebied ons om te zeggen dat ze toch wel iets beter waren en verdiend gewonnen hebben.

Komend weekend staan we voor een tweeluik!!!

Op vrijdag 31 mei 2019 spelen we om 19u00 op de internationale happening van de veteranen van Millen tegen St. Lutgarde Tongeren. De bus vertrekt om 17u30 aan de sporthal.

Op zaterdag 1 juni 2019 spelen we om 14u45 op het tornooi van Nieuwe Kempen tegen de veteranen van Gerdingen. We komen samen om 13u45 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.