Ai, pijnlijke nederlaag!

Het was ne pijnlijke afgelopen zaterdag in en tegen MWW Genk. Nu, eigenlijk waren we de eerste helft nog de betere ploeg en verdiende we toch om op voorsprong te staan. Maar de lat hield ons enkele keren van die verdiende voorsprong. En natuurlijk maakte de tegenstander dan net voor den halve de 1-0. Dit was blijkbaar een voorbode voor de 2e helft, want toen lukte niks meer. Zowat heel de ploeg had een off-day en bij de mannen van MWW viel alles wel goed. Het gevolg was dan ook dat we zeer snel tegen een 3-0 achterstand aankeken. Tom J. kon nog effe de hoop doen aanwakkeren met de 3-1, maar die werd alweer snel de kop ingedrukt door mistasten in onze verdediging. De 4-1 was een feit. Op het einde vond den arbiter het nog nodig om een zeer licht penalty toe te kennen terwijl de thuisploeg al 4-1 voorstond. Zeer jammer, maar 4-1 of 5-1 had nu uiteindelijk ook niet het verschil gemaakt. Het moet wel gezegd dat het bestuur van MWW ons daarna wel heel goed ‘getroost’ heeft met de nodige bok en stokskes. Merci daarvoor mannen!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Eisden 70. We komen samen om 14u00 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.