Zaterdag spelen we tegen Lanaken VV!

Afgelopen zaterdag werd er voor de verandering nog maar eens afgetekend gewonnen. De tegenstand werd terug naar de provinciehoofdstad gestuurd met maar liefst 6-1 rond de oren. Er waren er blijkbaar enkele die beweerden dat Pieter hiervoor de basis legde in de beginminuten. Achteraf bleek echter dat die mensen die dat beweerden met het OPZ van Rekem het blote voetenpad waren gaan doen en een beetje de weg kwijt waren. 😉 Hoogtepunt van de match was de feilloos binnengetrapte penalty van onze keeper Yves!

Komende zaterdag 22 oktober spelen we om 15u00 thuis tegen Lanaken VV. Dat zijn die mannen die ons bij hun Jupiler Blue verkochten voor gewone Jupiler. Maar we pakken ze nog harder terug, we verkopen hun nu Primus.
We komen om 14u30 samen in de sporthal!

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.