Na Amsterdam nu ook de volgende “grootstad” voor de bijl?

Onze eerste europese opdracht werd een voltreffer van formaat! Al was het spel niet zo hoogstaand, toch werden de mannen van Amsterdam met 7-3 verslaan. Maar ondanks dat bleven de amsterdammers zeer enthousiast en hoorde je niemand bij hun grommelen. Zou dat iets te maken hebben met het feit dat ze geen druk voelde van hun vrouwen die een dikke 200 km verder zaten ;-)?
Opmerkelijk nieuws na afloop van de match was dat onze beste linksachter allertijde een speelstop aankondigde van maar liefst 5 weken! Zou hij op stage gaan om zich om te scholen tot vlot scorende spits? Iets wat we wel kunnen gebruiken, dan hoeft Marc niet zoveel meer te scoren ;-).
Uiteindelijk werd er goed verbroederd bij een overheerlijke BBQ en werden de eerste afspraken gemaakt voor de return in Amsterdam. De juiste datum volgt nog.

Komende zaterdag 15 oktober geven we een andere “grootstad” partij. ’t Is te zeggen, de mensen die er wonen denken dat het een grootstad is. We spelen om 15u00 thuis tegen Hasselt. Dus we komen om 14u30 samen in de sporthal!

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.