Als enige echte PLOEG VAN ‘T STAD spelen we zaterdag europees!!!

Na den Apollo is afgelopen zaterdag gebleken dat ook Wielsmer niet in staat is om ons naar de kroon te steken als enige echte ploeg van ’t stad. Onder een lode hitte vlogen de Pollermen er hevig in. Maar meer als even de schijn ophouden was het niet. Ze werden met maar liefst 8-0 terug richting Pollerland gestuurd. Blijven proberen mannen!

Nu Zutendaal en omgeving te klein is geworden voor de ploeg van ’t stad, gaan we zoals echte topploegen europees. Komende zaterdag 8 oktober spelen we de heenronde tegen Amsterdam. Afhankelijk van de tegenstand komt er volgend jaar een terugronde. En wie weet stoten we dan door naar de poules. Vermits deze topmatch over heel de wereld gevolgd wordt zal het beginuur een uur vervroegd worden.
WE BEGINNEN OM 14U00!!! Dus we komen om 13u30 samen!
Na de match verbroederen we met bok en BBQ.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.