Wordt Nieuwe Kempen ook een maatje te klein voor het “Barcelona van de veteranen”!

Het eerste kwartier leek het erop dat we een moeilijke match tegemoet gingen tegen Lanaken VV. Die schijn bleef echter ook beperkt tot het eerste kwartier. Tijdens de halve stond het immers al 3-0 en na enkele geslaagde wissels werd het in de tweede helft nog een ware afstraffing voor Lanaken. Het werd door o.a. een hattrick van Bart maar liefst 9-0! Na de match werden dan ook weer de superlatieven bovengehaald en vergelijkingen gemaakt als het “Barcelona van de veteranen”. Waar gaat dit eindigen?
Even de cijfers eens bekijken. Sinds de site online staat (begin mei) hebben we 20 matchen gespeeld waarvan 1 verloren (tegen de junioren van Patro Eisden 5-6) en slechts 2 gelijk. We hebben 124 goalen gemaakt en 42 tegen gekregen.

Komende zaterdag 29 oktober spelen we om 15u00 thuis tegen Nieuwe Kempen. Voorafgaand aan de match om 14u00 houden we nog een algemene vergadering. Dus iedereen op post om 14u00 in de sporthal!

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.