Nieuwe Kempen gaat eraan!

De avond voor de match belde de mannen van Nieuwe Kempen nog om te melden dat ze nog maar 8 man hadden. Net voor de match waren ze toch al met 9 dus gaven wij ons ‘beste’ paard Alain maar af zodat we 10 tegen 10 konden spelen. Het duurde even eer we tot scoren kwamen, maar éénmaal de ban gebroken ging het vrij vlot naar een 0-3 voorsprong aan den halve. Ondertussen hadden de mannen van Nieuwe Kempen nog ergens ne voetballer gevonden en kwam Alain terug bij ons meedoen. Het gevolg was dat we begin tweede helft even het noorden kwijt waren en raar maar waar er snel 2 binnen kregen. Bij een 2-3 stand kregen de mannen van Nieuwe Kempen zelfs nog een terechte penalty die goed gepakt werd door onze keeper! Dit bleek het punt waarop iedereen weer wakker schoot, want daarna namen we de match terug volledig in handen. Dit zorgde voor een 2-5 eindstand. Tussendoor vond er nog éne van Nieuwe Kempen het nodig om onnozel te doen en nog enkele vuile fouten te maken. Jammer, maar ondanks dat was het weer een gezellige namiddag. Ah ja, onze goalen werden gemaakt door Bart (2x), Andreas (2x) en Alain.

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen de veteranen van Helchteren. We komen samen om 14u30 in de sporthal. Na de match is het om 17u30 loting voor ons tornooi en om 18u00 paaswandeling!

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.