Ook veteranen van Helchteren gaan voor de bijl!

Het was lekker warm afgelopen zaterdag toen we de veteranen van Helchteren partij gaven. Voor de supporters ideaal, maar voor de voetballers was het toch effe wennen. Al duurde die aanpassingsperiode maar heel kort. Nog niet eens alle supporters waren gearriveerd op het plein en Bart en Björn hadden de stand al op 2-0 gebracht. Wat we daarna zagen was nog steeds goede voetbal van ons, maar het draaide uit op een festival van de gemiste kansen. Eigenlijk hadden we al makkelijk 4, 5-0 kunnen voorstaan, maar het waren de mannen van Helchteren die de aansluitingstreffer maakten. Hierdoor maakten we het onszelf nog moeilijk en werd het nog onnodig spannend. Maar uiteindelijk konden we vrij makkelijk stand houden en was de zoveelste verdiende overwinning weer een feit! Na afloop volgde een geslaagde paaswandeling. Bedankt aan de organisatie!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Hasselt. We komen samen om 14u00 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.