Tja, verloren…

Was het nu KBC Zonhoven of een KBC-ploeg van Genk? Het waren alleszins ander mannen als de laatste keer tegen KBC Zonhoven en ze waren er een stuk jonger op geworden (en ook beter). Het leeftijdsverschil werd dan ook snel duidelijk op het plein. Het was een zeer degelijke en jonge ploeg die ons regelmatig pijn deed. Ze kwamen dan ook niet meer dan verdiend 0-1 voor. Maar ondanks dat kregen wij toch ook kansen. Na de 0-1 kregen we zelfs enkele goeie kansen om gelijk te maken. En misschien had er wel een bal op de stip gemogen bij een handsbal van één van de verdedigers van KBC-Zonhoven. Maar dat gebeurde niet en dus ook geen 1-1. Op het einde maakte de KBC-mannen het op een counter volledig af en wonnen ze met 0-2. Een verdiende overwinning voor hun al had er met wat meer meeval misschien wel een gelijkspel ingezeten. Maar geen man overboord, komende zaterdag zetten we dat wel weer recht!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Nieuwe Kempen. We komen samen om 14u00 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.