MWW kan nie mee!

We blijven de overwinningen aan elkaar rijgen dit jaar. Afgelopen zaterdag werd MWW Genk vrij eenvoudig opzij gezet. Het was in het begin wat getaffel met de gele truitjes van beide ploegen, maar uiteindelijk was het vrij simpel om ze uit elkaar te houden. Die van ons hadden de bal ;-). Maar uiteindelijk hadden we toch de hulp van MWW nodig om er effectief een doelpunt van te maken.  Op voorzet van Kris werd de bal door een verdediger van hun perfect binnen gekopt. We lieten het na om die voorsprong voor de rust nog verder uit te bouwen. Daarvoor hadden we ne tsjeef nodig die nog stemmen kan gebruiken. Steven viel in tijdens den halve en maakte meteen het verschil. Hevig als hij was, croste hij de rechterflank op en af alsof het niets was. Iets later was zijn eerste voor de veteranen dan ook een feit! 0-2, eine buutenuut van Steven en e bolleke van Jacky achter zijne naam op 14 oktober! Om dat kracht bij te zetten maakte hij dan nog maar een goal. Tussendoor konden de mannen van MWW Genk de eer redden met een terechte penalty. De 1-3 overwinning was zeker terecht, maar bij de besprekingen achteraf bleek toch dat er tactisch iets mis zat. David was deze wedstrijd niet mee naar voor getrokken! Marc, kan niet!!! 😉

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen ITM Meeuwen.

Vooraf hebben we algemene vergadering, dus IEDEREEN wordt om 13u00 in de sporthal verwacht in de laatste nieuwe polo van de veteranen voor de ploegfoto! 

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.